Pilsen (Plzen)
uitzicht vanaf de toren van de


Plzen een prachtige historische stad met mooie gebouwen. We hadden de auto geparkeerd op een grote parkeerplaats aan de rand van de stad. Bij terugkomst zagen we een groepje jongens quasi nonchalant rondhangen in de buurt van onze auto. Pas later zagen we dat aan de passagierskant de rubberen rand ervan afgetrokken was en dat ze bezig waren geweest om de deur los te hengelen. Gelukkig kwamen we net op tijd aan dat ze nog niet zover waren.

 

Verder hadden we een hele mooie dag, naast het bezichtigen van de mooie binnenstad, zijn we nog de bierbrouwerij binnen geweest en hebben we het biermuseum bekeken. Daarna hebben we nog heerlijk gegeten bij één van de vele restaurantjes dat deze plaats rijk is.Pilsen (Plzen)

Copyright 2012 © All Rights Reserved

Alle informatie  is gebaseerd op 100% eigen ervaringen. Ik kan echter geen garantie geven met betrekking tot de volledigheid, actualiteit en juistheid van de weergegeven informatie. Ook neem ik geen aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele gevolgen van het gebruik van deze informatie