steden zw ierland


Bantry

STEDEN ZUID-WEST IERLAND

Bantry Ierland
Kenmare
Killarney gezellig stadje
lees meer
Er zijn hier heel veel restaurantjes en wederom hebben we lekkere maaltijden gehad. We hadden geluk dat we zonder reservering bij Fish Kitchen terecht konden. Daar serveerden ze stukjes brood met knoflook. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n lekker brood gegeten. Ik complimenteerde de gastheer hiermee en hij vertelde dat het een geheim recept was. Nou toen wist ik dat ik hier ook een dessert zou nemen. En ik werd niet teleurgesteld! In restaurant Brickoven hebben ze heerlijke pizza's en bij Waterfront hebben we lekkere 'Deep fried cod' (fish and chips) gegeten.

Bantry

Eén van de weinige, sfeervolle plaatsjes in deze regio.

Kenmare

Mooi stadje in de regio.

Killarney

Gezellig, toeristisch stadje met leuke winkels en goede restaurantjes. Ook 's-avonds leeft het stadje nog. Diverse winkels zijn tot 22.00 uur geopend.

Copyright 2012 © All Rights Reserved

Alle informatie  is gebaseerd op 100% eigen ervaringen. Ik kan echter geen garantie geven met betrekking tot de volledigheid, actualiteit en juistheid van de weergegeven informatie. Ook neem ik geen aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele gevolgen van het gebruik van deze informatie