bezienswaardigheden granit rose


BEZIENSWAARDIGHEDEN

Aquarium te Trégastel

Les vedettes des 7 Iles

'Les vedettes des 7 Iles' een boottocht vaart langs verschillende eilanden,  die het belangrijkste vogelreservaat van Frankrijk  is.

Eiland Bréhat

Met een ferrie zijn we naar het prachtige eiland Bréhat gevaren.

lees meer
Het autovrije eiland is niet groot en met de fiets kun je daar mooi rondrijden. Overal zijn fietsen te huur. De jongens gingen mee, want op Bréhat is ook een strand waar ze kunnen liggen en in de zee kunnen zwemmen.

kathedraal Saint-Tugdual

De kathedraal Saint-Tugdual uit begin 12e eeuw en tevens één van de mooiste kathedralen van Bretagne vind je in deze prachtige, karakterstieke stad: Tréguier.


lees meer
Er zijn verschillende soorten vogels te zien. Ik vond het niet echt spectaculair. Wat ik wel mooi vond was dat je de kust nu vanuit zee kon zien.
Morlaix
Morlaix
Morlaix
Morlaix
Port Blanc
Port Blanc

Morlaix

Mooie stad Morlaix met zijn indrukwekkende viaduct.

lees meer
Het was mogelijk om via de 2e niveau over de brug heen te wandelen, zodat je een prachtig uitzicht over deze middeleeuwse stad hebt.

Port Blanc

Port Blanc  heeft een mooie baai met zandstrand .

Copyright 2012 © All Rights Reserved

Alle informatie  is gebaseerd op 100% eigen ervaringen. Ik kan echter geen garantie geven met betrekking tot de volledigheid, actualiteit en juistheid van de weergegeven informatie. Ook neem ik geen aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele gevolgen van het gebruik van deze informatie