Berchtesgadener Alpen 2014


Berchtesgadener Alpen 2014


Na München zijn we met een omweg naar Bad Reichelhall gegaan. Onder de Chiemsee hebben we de mooie touristische Alpenstrasse gevolgd. Een ontzettende mooie route door de bergen van dit prachtige natuurggebied. We hebben een ontzettend fijne veelzijdige vakantie gehad. De natuur was overweldigend. Ons hotel lag iets van  plaatsje Bad Reichenhall af. Als voordeel had je dat je de auto goed kwijt kon en het prachtige uitzicht vanuit ons balkon! (zie foto hierboven).

Het kleine hotel was prima, mooie ruime kamer, goed ontbijt en vriendelijke eigenaresse. Je kon er niet dineren, maar in ong. 20/30  minuten loop je naar het centrum, daar heb je verschillende goede restaurants. Het is ook een mooi plaatsje om te winkelen. Het was wel mogelijk om tegen een billijke prijs een fles wijn/bier of iets anders naar je kamer mee te nemen.

Ook een aanrader is om vanaf het treinstation in Bad Reichelhall met de trein naar Salzburg te gaan!

Steden 

Berchtesgadener Alpen

Copyright 2012 © All Rights Reserved

Alle informatie  is gebaseerd op 100% eigen ervaringen. Ik kan echter geen garantie geven met betrekking tot de volledigheid, actualiteit en juistheid van de weergegeven informatie. Ook neem ik geen aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele gevolgen van het gebruik van deze informatie