Externsteine Horn
begin route


Op weg naar huis (Nederland) hebben we halverwege een stop gemaakt bij de bezienswaardigheid: Externsteine; grillig gevormde zandsteenrotsen die rechtop staan. Bij de parkeerplaats staat een informatiehuisje, waar men op diverse manieren laat zien hoe het ontstaan is en wat er in de loop van de jaren (eeuwen) mee gedaan is. Erg interessant en zeker aan te raden om dit eerst te bezoeken. Er zijn diverse wandelingen te maken, maar wat betreft "Externsteine" zijn de stenen op de foto de enige rechtopstaande stenen.

We hebben de oranje wandeling "knickehagen route' in ong. een uurtje gelopen. Het mooiste is om deze wandeling te beginnen voor de externsteine. Daar staat een bord waar de wandelrichting staat aangegeven, (richting silbermuhle, de vierkante bordjes met oranje pijl moet je dan volgen).

Oh ja er is alleen bij de ingang van de parkeerplaats een wc..


Externsteine Horn

Copyright 2012 © All Rights Reserved

Alle informatie  is gebaseerd op 100% eigen ervaringen. Ik kan echter geen garantie geven met betrekking tot de volledigheid, actualiteit en juistheid van de weergegeven informatie. Ook neem ik geen aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele gevolgen van het gebruik van deze informatie